Χριστούγεννα στο Γαλαξία

‼ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ♟RAPID 🔔

🥳 σε γιορτινή ατμόσφαιρα στον Α.Μ.Ο. Γαλαξία 🏆

➡ Παρασκευή 23.12.2022 – 17.00

Α. Ανοιχτό σε ολους-ες

Β. Μέχρι 10 ετών (2012)

Γ. Μέχρι 6 ετών (2016)

Eγγραφές: https://forms.gle/ZibebUzyVCSQQKe48

Για τις απονομές θα προσκληθούν μέλη της Εθνικής Ομάδας Σκάκι και ο Άγιος Βασίλης

Προκήρυξη

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Αθλητικού Μορφωτικού Ομίλου Γαλαξία Θεσσαλονίκης  συγκαλεί

σε ετήσια Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση τα  μέλη που θα γίνει, τη Tετάρτη 21.12.2022 ,στην αίθουσα συγκεντρώσεων του συλλόγου. Β. Όλγας 285 και ώρα ενάρξεως την 19:00. 

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 22.12.2022, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:00.   

Ανακοίνωση

1o Τουρνουά Σκάκι «Βύρων Τσορμπατζόγλου» Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 17:00

1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:  Ο Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ», σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ.,  διοργανώνει το 1ο ανοικτό τουρνουά RAPID «Βύρων Τσορμπατζόγλου» με διεθνή αξιολόγηση. Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του  Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ» (Βασ. Όλγας 285 -Θεσσαλονίκη).

2. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ –  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ 

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως φύλου ή δυναμικότητας και ηλικίας κατά προτεραιότητα μέχρι 100 συμμετέχοντες. Για τους αγώνες θα διατεθούν όσες αίθουσες χρειαστούν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην online φόρμα: 

 https://forms.gle/qcb7ZSvGTJvenbHFA  

ή στο χώρο των αγώνων (εφόσον υπάρχει χώρος) από τις 16:00 μέχρι τις 16:30 της Tετάρτης 08/09/2021 (χρόνο στον οποίο θα γίνονται και οι επιβεβαιώσεις συμμετοχής και ο έλεγχος των πιστοποιητικών, και τα self-test). Όσοι δηλωθούν ή επιβεβαιώσουν εκπρόθεσμα θα μπουν στην κλήρωση του 2ου  γύρου. Πληροφορίες: clubgalaxias@yahoo.gr

Κατεβάστε όλη την προκήρυξη.

Δωρεά σε Aθλητικό Σωματείο

Ο Α.Μ.Ο. ο Γαλαξίας Θεσσαλονίκης είναι αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο εγγεγραμμένο στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ.

Τα αθλητικά σωματεία που έχουν συσταθεί νόμιμα και είναι αναγνωρισμένα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μπορούν να δεκτούν δωρεές από φυσικά η νομικά πρόσωπα εφόσον τα ποσά των δωρεών προορίζονται για την καλλιέργεια και ανάπτυξη των ερασιτεχνικών τους τμημάτων και για την εξυπηρέτηση των αθλητικών τους σκοπών.».

Το ποσό του φόρου μειώνεται κατά είκοσι τοις εκατό (20%) επί των ποσών δωρεών προς τους φορείς που ορίζονται στην απόφαση της επόμενης παραγράφου, εφόσον οι δωρεές υπερβαίνουν στη διάρκεια του φορολογικού έτους το ποσό των εκατό (100) ευρώ. Το συνολικό ποσό των δωρεών δεν μπορεί να υπερβαίνει το πέντε τοις εκατό (5%) του φορολογητέου εισοδήματος.

Ο ΑΜΟ Γαλαξίας έχει συγκεκριμένα έσοδα που προέρχονται κυρίως από τις συνδρομές των μελών- αθλητών του. Η όποια προσφορά-δωρεά ανεξάρτητου ποσού συμβάλλει σημαντικά στην κάλυψη των αναγκών μας για τη διατήρηση των τμημάτων μας και των εξόδων των εγκαταστάσεων μας.

Δωρεές μπορούν να γίνονται μέσω του τραπεζικού μας λογαριασμού αλλά και με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω του λογαριασμού μας στο Paypal.

https://www.paypal.com/paypalme/amogalaxias

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΣ 2020

Ο Α.Μ.Ο. ο «Γαλαξίας» καλεί τα ενεργά και ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική Συνέλευση τη Δευτέρα 13.01.2020 στις 19.00 στα γραφεία του σωματείου Β.Όλγας 285.

Αναλυτικά η πρόσκληση και ημερήσια διάταξη εδώ.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ RAPID (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 06 ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ).

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID 

Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ» (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 06 ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ) 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.09.2019 ΕΝΑΡΞΗ -17.00 – Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 

1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ο Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ», σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Θ.-Χ., διοργανώνει ανοικτό παιδικό τουρνουά RAPID με διεθνή αξιολόγηση. 

2. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Α.Μ.Ο. «Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ» (Βασ. Όλγας 285 -Θεσσαλονίκη). 

3. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΒΟΛΟ: 

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για παιδιά από 6 έως 16 ετών), ανεξαρτήτως φύλου ή δυναμικότητας κατά προτεραιότητα μέχρι 60 συμμετοχές. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με αποστολή email στο saeakeam@hotmail.com (με το ονοματεπώνυμο, την ηλικία, το FIDE ID και το διεθνές ΕΛΟ RAPID, εφόσον υπάρχουν, καθώς και ένα τηλέφωνό επικοινωνίας) ή στο χώρο των αγώνων από τις 16:00 μέχρι τις 16:30 του Σαββάτου 28/09/2019 (χρόνο στον οποίο θα γίνονται και οι επιβεβαιώσεις συμμετοχής). Όσοι δηλωθούν ή επιβεβαιώσουν εκπρόθεσμα θα μπουν στην κλήρωση του 2ου γύρου. Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 5 ευρώ. Δεν πληρώνουν παράβολο το τρίτο ή παραπάνω μέλος της ίδιας οικογένειας. 

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 28/09/2019 με έναρξη στις 17:00. Ελβετικό FIDE 6 γύρων. Ο χρόνος σκέψης κάθε παίκτη για όλη τη παρτίδα θα είναι 10’ με επιπρόσθετο χρόνο 3’’ για κάθε κίνηση (10’ + 3’’). Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 2 γκρουπ με βάση την ηλικία τους. Στο Α’ γκρουπ (κάτω των 16) συμμετέχουν οι γεννημένοι πριν την 01/01/2009 . Στο Β’ γκρουπ (κάτω των 10) συμμετέχουν οι γεννημένοι από την 01/01/2009 και μετά. Παιδιά που ηλικιακά ανήκουν στο Β’ γκρουπ μπορούν να παίξουν και στο Α’ γκρουπ. 

6. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μαυρομούστακος Σάββας 

7. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: Για την άρση των ισοβαθμιών ισχύουν τα εξής κριτήρια: α) Το μεταξύ των ισόβαθμων τουρνουά (εφόσον έχουν αγωνισθεί όλοι μεταξύ τους). β) Buchholtz cut 1, μετά την αφαίρεση της χαμηλότερης βαθμολογίας των αντιπάλων, γ) Buchholtz, δ) Sonneborn – Berger. ε) Αριθμός νικών. 

8. ΚΥΠΕΛΛΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Με κύπελλα θα βραβευθούν οι 1ος, 2ος, και 3ος της Γενικής κατάταξης καθώς και η 1η της Γενικής κατάταξης κάθε γκρουπ. Μετάλλια θα δοθούν στον 1ο, 2ο , και 3ο και την 1η της κατάταξης των ειδικών (ηλικιακών) κατηγοριών (κάτω των 8 στο Β’ γκρουπ , κάτω των 12, 14 και στο Α’ γκρουπ). Μετάλλια θα δοθούν και στους μικρότερους σκακιστές-τριες των αγώνων. 

9. ΓΕΝΙΚΑ: Ό,τι δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω προκήρυξη συμπληρώνεται – λύεται από την διεύθυνση των αγώνων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

Ο Α.Μ.Ο Γαλαξίας Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με την κοινοπραξία “ΜΕGATUGS”

που αναλαμβάνει την βασική χορηγία της ομάδας Σκάκι του σωματείου, που θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα ‘Α Εθνικής κατηγορίας από 1 έως 6 Ιουλίου2019 και στα τελικά του Κυπέλλου Ελλάδος από 30 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου. 

Οι αγώνες διοργανώνονται από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Πάτρας. 

ΚΟΙΝΟΠΟΡΑΞΙΑ ‘ΜΕGATUGS’

Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένο στόλο και προσωπικό, σε υπηρεσίες θαλάσσιας διάσωσης, ρυμούλκησης πλοίων, έλεγχο περιβαλλοντικής ρύπανσης και υποβρύχιων κατασκευών, επισκευών, συντήρησης.  Με δύο σταθμούς στην Ελλάδα, είναι σε θέση να ανταποκριθεί ταχέως σε κάθε έκτακτη ανάγκη, μαζί με τις συνήθεις εργασίες, στις περιοχές της Μεσογείου, της Μαύρης και της Ερυθράς Θάλασσας. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.megatugs.com

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ Α.Μ.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία και 50 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Σκάκι του ΑΜΟ Γαλαξία Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:

1ος, στη γενική κατάταξη, Hosseini-Tambarambai Areios, 2ος Τσορμπατζόγλου Θεόδωρος, 3ος Στεργίου Κωνσταντίνος. 1η γυναίκα Χαραλαμπίδου Μαρία

Ειδικές κατηγορίες: Κάτω των 14: 1ος Ποτούλης Ιωάννης, 2ος Τσιλίκης Χρήστος, 3ος Κατσίγρης Αντώνης. 1ο κορίτσι Τσιβελεκίδου Ελπίδα

Κάτω των 12: 1oς Καραμίχος Μιχάλης, 2ος Μαλχασιάν Αλέξανδρος, 3ος Βαφειαδάκης Πέτρος

Κάτω των 10: 1ος Ταγκάλογλου Σάββας-Στέφανος, 2ος Παλουκίδης Ανέστης, 3ος Μαυρίδης Αχιλλέας. 1ο κορίτσι Ιακωβίδου Όλγα

Κάτω των 8: 1ος Σκόδρας Μάριος, 2ος Χασιώτης Οδυσσέας, 3ος Τεληγιαννίδης Στάθης.

Aναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες εδώ.

Εσωτερικό Τουρνουά Ακαδημίας Γαλαξία

Το Σάββατο 2 Ιουνίου, με το κλείσιμο της αγωνιστική περιόδου 2017-2018

διοργανώθηκε εσωτερικό τουρνουά ράπιντ της Ακαδημίας Γαλαξία σε δύο γκρουπ:

Α. Μέχρι 8 ετών και Β. 8 ετών και άνω.

1ος νικητής στο A’ Γκρουπ: Mαρινίδης Σταύρος

2ος στη γενική κατάταξη: Καρακώτσιος Λουκάς

3ος στη γενική κατάταξη: Σπάγκακας Κων/ντίνος

1ος νικητής στο Β’ Γκρουπ: Καραμίχος Μιχάλης

2ος στη γενική κατάταξη: Ταγκάλογλου Σάββας-Στέφανος

3ος στη γενική κατάταξη: Καρακώτσιος Κωνσταντίνος

1ο κορίτσι: Τσιβελεκίδου Ελπίδα
Τα αποτελέσματα και οι νικητές ανα κατηγορία εδώ